Medewerkers

foto andries

Andries Verhaar Huisarts

Dokter A.C. Verhaar dagelijks ochtend en middag spreekuur.

Huisarts sinds 1 maart 2012 en praktijkhouder sinds 1 juli 2014. Andries Verhaar heeft de opleiding tot huisarts gevolg van 1 maart 2009 t/m 1 maart 2012. Hiervoor heeft hij een jaar als assistent chirurgie gewerkt in het Flevoziekenhuis. Hierbij ervaring opgedaan met kleine chirurgie.

 foto Janna2

Janna ter Schure Huisarts

vaste arts op de vrijdag

 

 AnneMarie

 

Anne-Marie Tiemens Praktijkverpleegkundige

Praktijkverpleegkundige Anne-Marie eigen spreekuurtijden voor onderandere patienten met suikerziekte of hoge bloedruk. Haar jarenlange ervaring als IC-verpleegkundige maakt dat zij goed inzicht heeft in de medische omgeving waarin zij zich begeeft.

Anne Versteeg Assistente

Anne Versteeg is in het algemeen het eerste aanspreekpunt als u de praktijk belt. Door haar jarenlange aanwezigheid in de praktijk kent zij bijna iedereen en omgekeerd iedereen haar. Anne maakt afspraken voor het spreekuur en voor bijzondere verrichtingen. Belt u voor een herhaalrecept, dan zal Anne hier een recept voor maken dat gecontroleerd wordt door dokter Verhaar. 

Hilda Donkersloot POH GGZ

Per 1 juli 2017 is Hilda Donkersloot, psycholoog, iedere maandag ochtend aanwezig voor gesprekken. Een laagdrempelige vorm van hulpverlening voor psychische en sociale problemen, in samenwerking met de huisarts.  Aanmelding hiervoor kan na afspraak op het spreekuur van de huisarts. De kosten vallen geheel onder de huisartsenszorg, u hoeft dus niets extra's te betalen en uw eigen risico wordt niet aangesproken.  Meer informatie over deze vorm van zorg kunt u vinden op de pagina van de praktijkondersteuner GGZ op deze website.